Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere saattaa joutua etsimään uutta seuraa ensi kesänä. Wilshere avasi hänen ja manageri Arsène Wengerin välistä keskustelua viime kesältä.

Wilsheren sopimus Tykkimiesten kanssa päättyy tähän kauteen. Wilsheren jatkosopimuksesta on Goalin mukaan käyty neuvotteluja, mutta viimeaikaiset keskustelut eivät puhu jatkon puolesta.

Nyt pelaaja myönsi, että jatko Arsenalissa näyttää epätodennäköiseltä. Wenger sanoi viime kesänä, ettei miehelle edes tarjottaisi jatkosopimusta.

– Se oli rehellinen keskustelu, Wilshere kertoi.

– Tietenkään en ollut iloinen kuulemastani. Toisaalta tavallaan tiesin jo ennalta tämän olleen tulossa. Mietin asiaa; tuossa vaiheessa siirtoikkuna oli vielä auki. Päätin kuitenkin taistella paikastani tässä joukkueessa, tapahtuipa se sitten vaikka Liigacup-otteluissa saadun peliajana kautta.

Maisemanvaihdos saattaa tulla kyseeseen, sillä Wilshere joutuisi alentamaan palkkaansa, mikäli haluaa jatkaa Arsenalissa. Arsenal on tehnyt tarjouksen Wilsherelle, mutta se on huomattavasti pienempi kuin nykyinen sopimus.