Huuma huipussaan! – Valioliigan kirkkain tähti varasti otsikot jo presidentin vaaleissakin

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin laitahyökkääjä Mohamed Salah on Egyptissä maan yksi suurimmista tähdistä. Se huomattiin taas, kun Egyptissä äänestettiin presidentin vaaleissa.

Egyptin presidentiksi äänestettiin jatkokaudelle Abdel-Fattah Al-Sisi, joka keräsi äänistä 92 prosenttia. Äänestysprosentti jäi kuitenkin todella matalaksi, noin 42 prosenttiin. Yli miljoona äänestäjää protestoi vaaleja äänestämällä tyhjää.

Suuri osa tyhjistä äänistä meni kuitenkin Liverpool-tähti Salahille, kertoo arvostettu Economist-lehti. Salah on noussut Egyptissä raketin lailla supertähdeksi. Salah nimittäin sinetöi Egyptin MM-kisapaikan ratkaisevalla osumalla karsinnoissa.

Salah on tällä kaudella ollut hirmuisessa lennossa myös Valioliigassa. Mies on nimittäin tehnyt 31 ottelussa peräti 28 maalia ja hän johtaa Valioliigan maalipörssiä.