Juventuksen bosniahertsegovinalainen keskikenttäpelaaja Miralem Pjanić vakuuttaa, että hän ei pettänyt entistä seuraansa AS Romaa, kun hän siirtyi Juventukseen.

Pjanić, 27, vietti Romassa viisi kautta, kunnes hän siirtyi Juventukseen 32 miljoonan euron kaupassa kesällä 2016.

Roomassa hän jäi pokaaleitta, mutta ensimmäisellä kaudellaan torinolaisseurassa palkintokaappiin tarttuivat heti Italian Serie A:n ja Italian cupin pokaalit.

AS Roman edellisestä pokaalista tulee tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta. Pjanić olisi halunnut saavuttaa jotain Giallorossin kanssa, mutta Juventus pystyi tarjoamaan nopeamman tien menestykseen.

– Romassa voittaminen olisi ollut ainutlaatuinen tunne, mutta en pystynyt siihen. Olen pahoillani. Minä yritin kyllä, sanoi Pjanić Il Messaggeron haastattelussa.

– Monet fanit olivat vihaisia, kun lähdin, mutta minä en pettänyt ketään.

– Minussa elää intohimo. Joka päivä aamusta iltaan sitä ajattelee jalkapalloa ja joukkuettaan. Se on mukavaa, sillä menestys tekee sinusta tähden, mutta toisaalta se on myös negatiivista, koska on vaikeampaa tasapainotella.

Pjanićin entinen joukkuekaveri, AS Roman Radja Nainggolan, oli erittäin pettynyt ystävänsä päätöksestä siirtyä Torinon suurseuraan.

Nainggolanin mukaan Pjanić meni sieltä, missä aita oli matalin, kun tämä valitsi uudeksi joukkueekseen Juventuksen, Italian kaikkien aikojen menestyneimmän seuran.

Pjanić ei kuitenkaan yhdy belgialaispelurin näkemykseen.

– Viiden kauniin, Romassa vietetyn, vuoden jälkeen, päätin, että haluan uusia kokemuksia. Juventus seurasi minua ja halusi minut, ja minä koin, että tarvitsin sen kokemuksen. Jalkapalloilijan ura on loppujen lopuksi lyhyt.

– Voittaminen ei ole kuitenkaan koskaan helppoa, eikä se ole sitä täälläkään (Juventuksessa). Se vaatii kovaa työtä. Voitot pitää ansaita, niiden eteen pitää hikoilla.