ManU-pelaajalla oli sulattelemista Alexis Sánchezin siirrossa: ”Voi helvetti, hän tulee tänne”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin argentiinalaispuolustaja Marcos Rojo paljasti TyC Sportsin haastattelussa, että hän oli aluksi huolissaan chileläistähti Alexis Sánchezin siirrosta seuraan.

Sánchez, 29, liittyi Unitediin tammikuussa Arsenalista vaihtokaupassa, jossa armenialainen Henrikh Mkhitarjan siirtyi toiseen suuntaan.

Vuodesta 2014 asti manchesterilaisia edustanut Rojo, 27, on ottanut Sánchezin kanssa useasti kiivaasti yhteen niin Valioliigassa kuin maaotteluissakin.

Rojo pelkäsi, että heidän tulehtuneilla väleillä saattaisi olla vaikutus myös yhteiseloon Manchesterissa.

– Alexis on mahtava pelaaja, mutta me emme tulleet ennen kentällä toimeen. Joka kerta, kun kohtasimme toisemme, potkimme toisiamme jaloille.

– Sen lisäksi minulla oli tapana solvata häntä ja hän teki minulle samoin.

– Joten kun sain kuulla, että hän on liittymässä Unitediin, niin sanoin ”voi helvetti, ei, nyt tämä kaveri tulee tänne”.

Myös Manchester Unitedin manageri José Mourinho oli tietoinen Rojon ja Sánchezin väleistä, joskin hän näki asian hieman humoristisemmin.

– Me olimme Dubaissa, kun Alexisin siirto meni läpi. Istuskelin rauhassa tuolilla ja katselin elokuvaa, kun José Mourinho tuli luokseni ja taputti minua olkapäähän, kertoi Rojo.

– Hän sanoi minulle, että ”me hankimme Alexisin. En halua, että murskaat hänet huomenna harjoituksissa”. Sitten hän purskahti nauruun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.