Marcelo lähetti tunteikkaan viestin Neymarille: ”Tuntuu siltä, kuin päässä pyörisi videofilmi”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Real Madridissa pelaava brasilialainen Marcelo, joka juuri toipui pienestä vammastaan, on lähettänyt tunteikkaita terveisiä maanmiehelleen Neymarille, joka puolestaan makaa tällä hetkellä sairaspedillä.

Noin viikko sitten jalkansa satuttaneen Neymarin on aiemmin epäilty olevan pakotettu jättämään ensi kesänä pelattavat MM-kisat väliin. Viimeisimpien tietojen mukaan Paris Saint-Germainin tähtipelaaja pääsee kuitenkin hyvin todennäköisesti edustamaan maataan Venäjällä pelattavissa kisoissa.

Huomenna PSG:tä vastaan pelaavan Real Madridin puolustaja Marcelo viestitti tänään Neymarille tietävänsä, miltä poissaolo kentältä tuntuu.

Youtube-kanava Segue or Bailen videolla Marcelo kertoi, että kentällä sattuvan vahingon jälkeen alkaa helposti huomaamaan uusia asioita.

– Vahingon jälkeen alat näkemään asiat eri tavalla ja huomaamaan uusia juttuja. Tuntuu siltä, kuin päässä pyörisi videofilmi. Pelaajalla tulee sellaisia kausia, joiden aikana oppii paljon ja tietää, että mitä ei enää pidä tehdä. Kun olet pitkään poissa kentältä ja koet kipuja, voit helposti kyllästyä oloosi, Marcelo pohti.

Neymaria neljä vuotta vanhempi Marcelo kertoi myös hyväntahtoisia ohjeita pelikaverilleen.

– Sitä alkaa miettimään, että miten voin jatkossa toimia, jotta en loukkaantuisi. Voisin vaikka mennä ajoissa nukkumaan tai parantaa ruokavaliotani.

– Neymar kyllä tietää, että ihmiset ja koko Brasilia ovat hänen kanssaan. Tilanne on toki vaikea, mutta me kaikki lähetämme hänelle positiivista energiaa. Olen varma, että hän palaa vahvempana. Toivon, että tämä viesti rohkaisee häntä, Marcelo päätti myötätuntoisen repliikkinsä.

Real Madrid kohtaa PSG:n huomenna tiistaina Mestarien liigan toisessa osaottelussa Pariisissa. PSG lähtee otteluun altavastaajana, sillä se hävisi ottelun ensimmäisen osan lukemin 3-1. Pariisilaisseuran tilannetta ei myöskään helpota Neymarin poissaolo tai Marcelon palaaminen kentälle.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!