Arsenalin entinen puheenjohtaja Peter Hill-Wood haluaa seuran managerin Arsène Wengerin siirtyvän sivuun.

Hill-Wood, 82, palkkasi Wengerin manageriksi vuonna 1996. Hän jätti itse tehtävänsä vuonna 2013 terveyssyistä, mutta ranskalaisvalmentaja Wenger on ollut joukkueen puikoissa yhtäjaksoisesti jo yli 20 vuotta.

Wenger on tuonut Arsenalille kolme Valioliigan mestaruutta, mutta niistä viimeisin tuli kaudella 2003-04. Sittemmin lontoolaisseura on päässyt juhlimaan vain FA Cupissa, jonka se on voittanut kolme kertaa viimeisen neljän kauden aikana.

Viime keväänä Arsenal jäi Valioliigassa viidenneksi ja siten ulos Mestarien liigasta ensimmäiseen kertaan 20 vuoteen. Nykyisellä menolla sama on toistumassa myös tällä kaudella. Joukkue on 28 kierroksen jälkeen Valioliigassa kuudentena ja se on hävinnyt seitsemän tämän vuoden 13 ottelustaan.

Hill-Wood on aina tunnettu Wengerin suurena tukijana, mutta nyt myös entinen Arsenal-pomo on joutunut miettimään kantaansa uudelleen.

– En tietenkään ole järin iloinen siitä, mitä on meneillään, sanoi Hill-Wood Daily Starin mukaan.

– Uskon, että seurassa pitäisi tapahtua managerinvaihdos. Hän on pärjännyt erinomaisen hyvin, mutta hän on vain viipynyt liian pitkään.

– Se on minusta erittäin surullista, sillä monet rakastivat häntä suuresti, ja nyt se on tuhottu.