Wigan-Southampton
Sunnuntaina 18.3 klo 15.30
FA-cup

Sunnuntaina ratkotaan viimeiset välieräpaikat perinteisessä FA cupissa. Wigan saa vieraakseen Valioliigassa putoamiskamppailussa olevan Southamptonin.

Wigan tunnetaan kovana cup-joukkueena, ja Ykkösliigan kärkipaikoilla keikkuvalle joukkueelle löytyykin hulppea kerroin Coolbetin kautta ja päälle saat vielä hulppean talletusbonuksen!

LYÖ VETOA: Wigan voittaa kertoimella 4,00

Wigan voittaa kertoimella 4,00! Ja ensitalletus tuplana

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Wigan on parhaillaan Ykkösliigan kolmantena ja taistelee tosissaan noususta ensi kaudeksi Championshipiin. Wigan on tunnettu kovasta cup-joukkueen maineestaan, ja takavuosina joukkue on yltänyt jopa liigacupin finaaliin. Wigan lyö varmasti kaiken peliin, sillä ei ole mitään hävittävää kotiyleisönsä edessä. Aikaisemmilla kierroksilla joukkue on tiputtanut mm. West Hamin ja Manchester Cityn.

Southampton on todella tiukassa paikassa. Se on pudonnut jo putoajien joukkoon ja joutuu todella taistelemaan koko loppukauden tasaisessa putoamistaistelussa. Joukkue on onnistunut maalinteossa Valioliigassa alle maalin per peli-keskiarvolla, jotan ongelmakohta on tiedossa. Kaikki keskittyminen on vain ja ainoastaan Valioliigassa säilymisessä, joukkueella ei ole varaa pudota sarjaporrasta alemmaksi.

Arvio

Wigan ei ole päästänyt viimeiseen kolmeen otteluun maaliakaan, ja on ollut kotikentällään todella vakuuttava 10-6-2 maalieron ollen 27-9. Southampton on Valioliigassa voittanut vieraissa vain kahdesti ja on siis jo pudonnut kolmen huonoimman joukkueen joukkoon.

Wigan on jo tiputtanut Valioliigajoukkueita tämän kauden cupissa, ja jatkaa vakuuttavaa listaansa Southamptinin kustannuksella. Kotivoitto kelpaa loistavasti!

MANCHESTER CITY -1 – KERROIN 2.95