Pasi Rautiainen raivostui Viasatin studiossa José Mourinhon kommenteista: ”Hyi! – Illan surkein suoritus”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Manchester United putosi Mestarien liigasta yllättäen jo neljännesvälierissä. Sevilla haki 2-1-vierasvoiton tiistaina Old Traffordilta ja eteni puolivälieriin, kun avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin. United-manageri José Mourinhon kommentit ottelusta raivostutti Viasatin asiantuntija Pasi Rautiaista.

Mourinho tyytyi komentoimaan Unitedin putoamista lakonisesti ja piti sitä jopa melko tavallisena asiana. United on saanut paljon kritiikkiä todella puolustavasta pelitavastaan Sevillaa vastaan.

– Olen istunut tässä penkissä ennenkin ja pudottanut Man Unitedin Old Traffordilla. Tein sen Portossa ja Real Madridissa. Tämä ei ole mitään uutta seuralle, Murinho totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Viasatin studiossa analysoitiin keskiviikkoiltana Unitedin putoamista, eikä Rautiainen ollut mielissään Mourinhon kommenteista.

– Surkea suoritus. Siis onko omahyväisyydellä enää mitään rajaa? Aivan surkea lause. Mielipuolista, hän paljasti kaiken. Välillä tykkään Josén heitoista ja hänen jutuistaan, mutta tämä, mitä hän tuossa sanoi… hyi. Alle kaiken, Rautiainen vaahtosi.

– Nosti jälleen itseään tuollaisella hetkellä. Paljon sympaattisempaa olisi ollut, kun hän olisi sanonut, että ”hävittiin ja onnittelut Sevillalle”. Ajattele Manchester Unitedin omistajia, faneja, ja hän halusi nostaa sitä omaa suoritusta. Illan surkein suoritus, Rautiainen tylytti.

Katso koko videopätkä tästä linkistä (Viasport).

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!