Simo Valakari nappasi Suomen A-maajoukkuepelaajan lainalle Norjaan

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Robert Taylor siirtyy ruotsalaisesta AIK:sta Simo Valakarin valmentamaan norjalaisseuraan Tromsøon. Kyseessä on kauden 2018 kattava lainasopimus, jossa on mukana osto-optio.

Taylor, 23, pelasi maanantaina 45 minuuttia Huuhkajien paidassa, kun Suomi kaatoi Maltan 5-0 Turkin Belekissä järjestetyssä harjoitusottelussa. Hän on pelannut nyt kolmesti A-maajoukkueessa sekä kymmenen kertaa Suomen U21-joukkueessa.

– Simo Valakari tunsi pelaajan jo entuudestaan, ja me uskomme, että Robert vahvistaa joukkuettamme tämän kauden läpi, kertoo Tromsøn urheilutoimenjohtaja Svein-Morten Johansen seuran tiedotteessa.

– Me olemme neuvotelleet sopimukseen option, jolla voimme ostaa pelaajan vuonna 2019, jos laina sujuu hyvin.

Taylor harjoittelee Tromsøn kanssa ensimmäistä kertaa lauantaina. Hän saattaa päästä pelaamaan ensimmäisen ottelunsa Norjassa jo ensi viikolla, kun Tromsø kohtaa maanantaina Eliteserienin viime kauden hopeajoukkueen, Molden.

Veikkausliigassa Taylor edusti aiemmin urallaan JJK:ta sekä Rovaniemen Palloseuraa, josta hän siirtyi AIK:hon viime kesänä 3,5 vuoden sopimuksella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.