Suomalaishyökkääjä Tim Väyrynen iski lauantaina kauden kolmannen maalinsa Saksan kolmannella sarjatasolla, kun hänen joukkueensa Hansa Rostock kärsi 2-3-kotitappion Paderbornille.

Väyrynen, 24, vastasi ottelun ensimmäisestä osumasta kymmenennellä minuutilla. Rostock johti ottelua jo kahdella maalilla, mutta Paderborn kiri toisella jaksolla tasoihin ja ohi.

Kuun lopussa syntymäpäiviään viettävä Väyrynen siirtyi Hansa Rostockiin viime vuoden tammikuussa sarjatasoa ylempänä pelaavasta Dynamo Dresdenistä.

Rostockin päävalmentaja Pavel Dotchev kertoi viime kesän alussa Bildin haastattelussa varoittaneensa Väyrystä siitä, että suomalaishyökkääjällä saattaa olla edessä vaikea kausi, sillä seura etsii nuorempaa hyökkääjää. Myöhemmin Dotchev kertoi kuitenkin Väyrysen kehittyneen, ja ”suomalaisflopiksi” Väyrystä kuvaillut Bild ennusti myös, että Väyrysellä voi olla isompi rooli joukkueessa.

Väyrynen on pelannut tällä kaudella 22 Saksan kolmosliigan ottelussa.

Syyskuussa hän iski neljä maalia kolmeen otteluun Mecklenberg-Etu-Pommerin paikallisturnauksessa.

Väyrynen on yksi useista Hansa Rostockin pelaajista, joiden sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Saksalaisen fupa.net -sivuston mukaan Väyrynen ei todennäköisesti ole jatkamassa Rostockissa.

Hansa Rostock on 28 kierroksen jälkeen sarjassa kuudentena.