Zlatan Ibrahimović avautui ajastaan Manchester Unitedissa: ”Tulin huipulta pohjalle”

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Zlatan Ibrahimović asteli ensimmäistä kertaa median eteen uuden seuransa LA Galaxyn pelaajana. Ruotsalaistähti vastaili median kysymyksiin rentona ja päättäväisenä.

Ibrahimović kertoi avoimesti, että loukkaantumisen jälkeen hän joutui täysin uudenlaiseen tilanteeseen. Pitkä kuntoutuminen oli haastavaa, koska hyökkääjä oli tottunut koko uransa ajan harjoittelemaan tai pelaamaan joka päivä.

– Loukkaantumisen jälkeen urallani tapahtui jotain täysin uutta. Sellaista ei ollut koskaan tapahtunut. Pelasin joka pelin, joka kausi, joten sanotaan 70 peliä kaudessa. Harjoittelin joka päivä, pelasin joka päivä, koska sellainen minä olen. Haluan pelata, haluan olla mukana. Kun loukkaannuin, jotain uutta tapahtui. Olin yhtäkkiä uudessa tilanteessa, tulin huipulta pohjalle, Zlatan sanoi Goalin mukaan.

 

Ibrahimovićin paluu loukkaantumisen jälkeen Man Unitedin kokoonpanoon ei sujunut kovin kaksisesti. Jälkioireita tuli, eikä mies ollut lopulta vielä täysin kunnossa. Lopulta peliaika putosi José Mourinhon alaisuudessa, eikä näkyvillä ollut enää vastuuta.

LA Galaxy tarjosi mahdollisuuden, joka Ibrahimovićin mukaan oli ollut lähellä jo pari vuotta aikaisemmin. Eli silloin kun hän siirtyi PSG:stä Manchester Unitediin. Nyt aika oli valmis ja Zlatan pääsi jo ensimmäistä kertaa joukkueharjoituksiin.

– Haluan vain mennä kentälle, haistaa ruohon, arvostaa jokaista hetkeä, kun laitan nappulakengät jalkaan, haluan tuntea pallon. Palloon koskeminen, potkaiseminen, syöttäminen, juokseminen… Se vei minut takaisin sinne, mistä kaikki alkoi. Siltä minusta tuntui. Arvostan joka kerta, kun voin mennä ulos ja tehdä asioita, joita olen tehnyt 20 vuoden ajan, ruotsalaishyökkääjä fiilisteli.

Lopulta Ibrahimović sai sen, mitä halusi. Hän pelasi kauden Valioliigan huipulla ja osoitti, että hän pystyy pelaamaan siellä vielä 35-vuotiaana. Vaikka toinen kausi menikin penkin alla, Zlatan näytti epäilijöilleen.

– Ihmiset sanoivat, etten ikinä voisi pelata 35-vuotiaana Valioliigassa. Jopa pelaajat, joiden kanssa keskustelin, sanoivat, että ”älä mene sinne, koska sinulla on noin 20 vuoden kokemus jo muista sarjoista, olet voittanut jo kaiken”. Se kaikki on uhattuna, kun menet Valioliigaan. Koska jos olisin pelannut yhden kauden huonosti Valioliigassa, kaikki sanoisivat, että muu ei riitä, koska et ikinä pärjännyt täällä, Zlatan totesi.

LA Galaxy kohtaa lauantai-iltana kello 22 derbyssä Los Angeles FC:n. Ibrahimović on tiettävästi ainakin joukkueen peliryhmässä, mutta pelikunto on vielä hieman arvoitus.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!