Bayern Münchenin kokeneille tähdille luvassa jatkosopimukset: ”Olemme sopineet asian heidän kanssaan”

© Kuva: Getty Images

Bayern München varmisti viime lauantaina Bundesliigan mestaruuden. Bayernille mestaruus oli jo kuudes peräkkäinen.

Toimivaa sapluunaa ei nähtävästi haluta lähteä muuttamaan, sillä saksalaislehti Bild kertoo, että kokeneet Franck Ribéry sekä Arjen Robben olisivat saamassa jatkosopimukset.

Ribéryn sekä Robbenin sopimukset ovat katkolla ensi kesänä. Lehden mukaan Bayern on tarjoamassa molemmille uutta kontrahtia.

– Jatkosopimusta vastaan ei puhu monikaan seikka. Siitä lähtien kun he pelaavat meillä, Bayern on saavuttanut valtavasti menestystä. He olivat aina mukana, ja me osaamme totisesti arvostaa sitä. Olemme sanoneet, että keskustelemme jatkosta oikealla hetkellä, ja olemme sopineet molempien kanssa niin. Ratkaisevaa on, miten he pelaavat. Ja hehän pelaavat ensiluokkaisen hyvin, Bayernin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge sanoi Bildille.

Tällä kaudelle kokeneet ketut ovat olleet vahvassa vedossa. Ribéry, 35, on pelannut Bundesliigassa 19 ottelussa, joissa on syntynyt viisi maalia. Robben, 34, taas on pelannut 20 ottelua ja tehnyt myös viisi osumaa. Molemmat ovat kärsineet pienistä vammoista kauden aikana.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004