Suomen Cupin finaalissa kohtaavat tänä vuonna HJK sekä FC Inter. Tiistaina selvisi toinenkin finaalijoukkue, kun Inter kaatoi EIF:n selvin lukemin 5-0.

Tänä vuonna cupin finaali pelataan lauantaina 12. toukokuuta. Palloliitto ei ole kuitenkaan vielä paljastanut, missä finaali pelataan. Tosiasiassa Palloliitto ei myöskään ole ilmoittanut, milloin finaalipaikka arvotaan tai ylipäätään julkaistaan. Se on melko kummallista, kun finaaliin on aikaa enää reilu kuukausi.

Turun Sanomien toimittaja Harri Ahola kertoi Twitterissä, että finaalin näyttämö arvotaan keskiviikkona Veikkausliigan infotilaisuudessa. Tästäkään Palloliitto ei siis ollut tiedottanut, vaan TS:n toimittaja oli asiasta kysynyt Palloliitosta.

– Koska sitä ei Palloliitto missään kerro niin paljastettakoon, että Suomen Cupin finaalipaikka arvotaan huomenna Veikkausliigan avaustilaisuudessa joskus puoli neljän maissa/jälkeen/tuntumassa. Vaihtoehtoina siis Helsinki (HJK) ja näillä näkymin vahvasti Turku (FC Inter), Ahola kirjoitti Twitterissä.

Tämän jälkeen Ahola vielä tarkensi:

– Piti siis soittaa itsekin ja kysyä. Oli kuulemma unohtunut kertoa, mies kertoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Harri Ahola

@aholanharri
Koska sitä ei Palloliitto missään kerro niin paljastettakoon, että #suomencup finaalipaikka arvotaan huomenna #veikkausliiga avaustilaisuudessa joskus puoli neljän maissa/jälkeen/tuntumassa. Vaihtehtoina siis Helsinki (HJK) ja näillä näkymin vahvasti Turku (#fcinterturku).

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Harri Ahola

@aholanharri
Piti siis soittaa itsekin ja kysyä. Oli kuulemma unohtunut kertoa.