Heti jättiyllätys Veikkausliigassa! – SJK mureni kotikentällään

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Veikkausliiga lähti vauhdikkaasti käyntiin lauantaina. Ensimmäisessä ottelussa nähtiin heti pienoinen yllätys, kun VPS kaatoi kotonaan FC Interin. Todellinen jymypaukku nähtiin lauantain toisessa ottelussa, kun PS Kemi haki Seinäjoelta täyden pistepotin.

PS Kemin sankariksi nousi kapteeni Julián Guevara. Ratkaisumaali nähtiin 76. minuutilla. Kemi pelasi laidalta vapaapotkun boksin sisään. SJK:n puolustus pääsi palloon, mutta purku epäonnistui ja pomppasi suoraan Guevaralle, joka tykitti varmasti pallon oikeaan alanurkkaan.

SJK sai muutaman vaarallisen tekopaikan. Parhaat paikat aukesivat Vahid Hambolle, Maximo Toloselle sekä Johannes Laaksoselle. Tolonen pääsi jo ensimmäisellä puoliajalla avopaikkaan, kun Aristote Mboma tarjoili huippupaikan nuorukaiselle, jonka jatko meni ohi maalin.

Toisella puoliajalla Kemin osuman jälkeen Hambo puski tolppaan, jonka jatkotilanteesta Tolonen tykitti Hambon selän kautta ohi maalin. Lisäajalla PS Kemin maalivahti Oskari Forsman venyi upeaan torjuntaan. Laaksonen laukoi hyvältä paikalta, mutta Forsman torjui käytännössä Kemiin täydet kolme pistettä.

Ottelun jälkeen riemu oli ylimmillään Kemin leirissä. Runsas kannattajajoukko sai joukkueelta kiitokset. Kannattajien ja joukkueen kotimatka sujuu varmasti juhlallisissa merkeissä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!