Suomen miesten A-maajoukkue löytyy torstaina julkaistusta tuoreimmasta FIFA-rankingista sijalta 63. Suomen rankingsijoitus on ollut viime vuosina tasaisessa nousussa. Maaliskuussa Huuhkajat pelasi tasapelin Makedoniaa vastaan ja otti Maltasta selkeän 5-0 -voiton. Näiden tulosten myötä Suomi nosti rankingiaan viidellä pykälällä maaliskuusta.

FIFA

@FIFAcom
NEW #FIFARANKING

🇩🇪Germany stay 🔝
🇧🇪Belgium up to 3rd 🥉
🇨🇭Switzerland & 🇫🇷France climb 📈

Learn more 👀👉fifa.to/e/2sS8Tuca3L

Suomi jätti samalla taakseen kesän MM-isäntämaan Venäjän, joka putosi sijalta 63 sijalle 66. Suomen takana ovat myös muun muassa Ecuador (64.), Norsunluurannikko (68.) ja MM-kisoihin selviytynyt Saudi-Arabia (70.)

Suomen tulevista Nations League -vastustajista Kreikka löytyy sijalta 44, Unkari sijalta 50 ja Viro sijalta 94.

Rankingin kärkipaikalla jatkaa Saksa ennen Brasiliaa ja kolmanneksi noussutta Belgiaa.