Huuhkajien pelaajan joukkue lakkoon – palkkoja maksamatta viime vuodelta lähtien

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskikenttäpelaajan Robin Lodin seurajoukkueen Panathinaikosin pelaajat ovat ryhtyneet lakkoon. Pelaajat ovat ilmoittaneet seuran puheenjohtaja Vasilis Konstantinoulle, etteivät he aio harjoitella, kunnes seura maksaa heille vähintäänkin rästissä olevat viime vuoden palkat.

Panathinaikos-pelaajien treenilakko alkoi maanantaina. Viime vuodelta rästissä ovat marraskuun ja joulukuun saatavat, eikä treeneihin aiota palata, kunnes edes nämä palkat on kuitattu.

Panathinaikos tuomittiin viime viikolla menettämään kolme sarjapistettä, sillä se oli velkaa saksalaispuolustaja Jens Wemmerille puoli miljoonaa euroa. Pistevähennyksen myötä Panathinaikos putosi Superliigassa sijalle 11, mutta silti sillä on yhä matkaa putoamisviivaan kahdeksan pistettä. Seura voi saada pisteet takaisin, mikäli se pääsee Wemmerin kanssa sopuun ja maksaa velkansa 15 päivän aikarajan puitteissa.

20 Kreikan-mestaruutta voittaneella Panathinaikosilla uskotaan olevan vakavia vaikeuksia saada lisenssiä ensi kauden Superliigaan talousvaikeuksiensa vuoksi. Alkuperäinen takaraja lisenssihakemuksille oli maaliskuussa, mutta takarajaa pidennettiin tämän viikon sunnuntaihin uuden TV-sopimuksen takia.

Lähteet: AS ja Agorasport