Ibrahimovićista mallia? Real Madrid -tähti: ”Voisin ehkä nähdä itseni siellä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kroatialaistähti Luka Modrić toivoo, että hän saa nauttia Los Angeles Galaxyn ruotsalaiskärki Zlatan Ibrahimovićin pelaamisesta vielä pitkään.

Ibrahimović, 36, jätti maaliskuussa Manchester Unitedin ja suuntasi rapakon taakse, Pohjois-Amerikan Major League Socceriin. Hän on aloittanut uuden aluevaltauksensa vauhdilla iskemällä kolme maalia kolmessa ottelussa.

Modrić, 32, haluaa, että Ibrahimović jatkaa yleisön viihdyttämistä myös uudessa sarjassa.

– Hän oli niin iso pelaaja Euroopassa viimeisen 10-20 vuoden aikana. Hän oli yksi parhaista hyökkääjistä, ja se oli hänen päätöksensä (lähteä). Toivottavasti hän nauttii Los Angelesista, sanoi Modrić SVT Sportille Goalin mukaan.

– Haluaisin, että hän jatkaa jalkapalloa vielä hieman pidempään, jotta voisin katsella häntä ja hänen magiaansa, jota hän on esittänyt viime vuosina. Toivon hänelle kaikkea hyvää.

Modrić väläytti jopa mahdollisuutta siirtyä jonain päivänä Ibrahimovićin perässä Major League Socceriin.

– Ei voi ikinä tietää, mitä käy. Minulla on vielä kaksi vuotta jäljellä sopimuksessani Real Madridin kanssa. Olen onnellinen ja olen aina sanonut, että haluaisin päättää urani Madridissa, jos se vain on mahdollista. Mutta jos se ei ole, voisin ehkä nähdä myös itseni Amerikassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.