Bayer Leverkusen hävisi tiistaina Saksan cupissa Bayern Münchenille tylysti lukemin 6-2. Leverkusenin matka päättyi cupissa välieriin. Leverkusenin pelaaja Leon Baileyn adoptioisä sai kohun aikaiseksi sosiaalisessa mediassa.

Bailey tuli toiselle puoliajalle kentälle vaihdosta puolustaja Panagiotis Retsosin tilalle. 72. minuutilla Bailey laukoi vapaapotkusta upeasti Leverkusenin kavennuksen. Hyökkäävässä roolissa useimmiten nähty Bailey pelasi cupin ottelussa puolustuksen vasemmassa laidassa.

Baileyn adoptioisä ja agentti Craig Butler ei ollut lainkaan tyytyväinen Baileyn kohteluun ja antoi palaa Instagramissa.

– He laittoivat hänet penkille. He laittoivat hänet vasemmaksi laitapuolustajakasi. He eivät syötä hänelle. Vastustaja tuplasi hänet ja rikkoivat häntä. Mitä hän tekee? Nousee ylös ja laukoo vapaapotkusta pallon maaliin, perkele! Butler kirjoitti videon yhteyteen.

Leverkusenin päävalmentaja Heiko Herrlichiltä kysyttiin Baileyn isän avautumisesta.

– Hyväksyn hänen mielipiteensä. Siinä kaikki, Herrlich totesi Mirrorin mukaan.

Bailey on todennut olevansa tyytyväinen Leverkusenissa. Useat suurseurat ovat kuitenkin 20-vuotiaan laiturin kintereillä ja miehestä ollaan luultavasti valmiita maksamaan isoja summia ensi kesänä.

Jos et näe alla olevaa Butlerin päivitystä, voit katsoa sen täältä.