AC Milanin 19-vuotias maalivahti Gianluigi Donnarumma on näillä näkymin siirtymässä kauden jälkeen Paris Saint-Germainin riveihin. Donnarumman agentti Mino Raiola on neuvottelut jo pitkään PSG:n seurajohdon kanssa.

Donnarummasta tuli hiljattain Serie A:n kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on esiintynyt sadassa sarjaottelussa. France Footballin mukaan Raiola on työstänyt useita viikkoja suojattinsa siirtoa PSG:hen.

Milan on halunnut Donnarummasta vähintään 70 miljoonaa euroa, mutta hintalapuksi on laitettu sata miljoonaa euroa. Ranskalaismedian mukaan hinta on kuitenkin asettumassa lähemmäksi 60 miljoonaa euroa. Lisäki Milan on alkanut jo katsoa tulevaisuutta ilman Donnarummaa, sillä tiettävästi Napolin maalivahti Pepe Reina on tehnyt jo sopimuksen Milanin kanssa. Reina siirtynee Milaniin vapaana agenttina.

PSG on näillä näkymin siirtymässä ensi kaudella Thomas Tuchelin alaisuuteen, sillä nykyinen päävalmentaja Unai Emery on siirtymässä syrjään. Tuchelin hankintalistalla Donnarumman nimi on kärkipäässä.

Lähde: Football-Italia