Pep Guardiola pettynyt videotuomarien tyrmäämiseen Valioliigasta – syyttävä sormi Manchester Unitedin ja Chelsean suuntaan

© Kuva: Getty Images

Manchester City -luotsi Pep Guardiola syyttää Manchester Unitedin ja Chelsean vaikuttaneet siihen, ettei VAR:ia oteta ensi kaudella käyttöön Valioliigassa. Videotuomareita on tähän saakka kokeiltu cup-otteluissa.

Eilen vahvistui, ettei videotuomarisysteemiä tulla käyttämään vielä Englannissa.

VAR otettiin tällä kaudella jo käyttöön Italiassa ja Saksassa.

– Manchester City hyväksyi sen, mutta muut suurseurat. Uskon, etteivät United ja Chelsea halunneet sitä, Guardiola kommentoi Telegraphille.

Guardiolalla on syynsä VAR:in puoltamiseen Cityn kärsittyä Mestarien liigan otteluissaan Liverpoolia vastaan ja viime lauantain Manchesterin derbyssä tuomarivirheistä. Espanjalainen uskoo systeemin vielä löytävän tiensä Englantiin.

– Uskon sen tapahtuvan ennemmin tai myöhemmin. Minulla ei ole mielipidettä siitä, toimiiko se vai ei. Ehkä ei alkuun toimikaan, mutta se on vain hyvä asia. Seuraavalla kerralla se tulee olemaan parempi ja tehokkaampi.

– Tuomarit tietävät sen ja ovat myöntäneet sen. Tarvitsemme apua. Kun se tapahtuu, systeemi paranee ja tehostuu nopeasti. Mitä kauemmin käytämme sitä, sitä tehokkaampi siitä tulee.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.