Ruotsin jalkapalloliitto vahvisti eilen, että Zlatan Ibrahimovicia ei nähdä kentällä kesän MM-turnauksessa (uutinen). Vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen maajoukkueesta vetäytynyt Zlatan aikoo kuitenkin matkustaa Venäjälle.

– Kuten olen sanonut, en ole osa maajoukkuetta. Asia on ollut niin siitä lähtien kun jätin maajoukkueen, eikä mitään muuta ongelmaa ole, Zlatan totesi medialle LA Galaxyn treenien jälkeen Marcan mukaan.

– MM-kisoihin aion kyllä mennä. Niin olen sanonut koko ajan. Mitäkö sanoin Jimmy Kimmelin haastattelussa? Sanoin meneväni MM-kisoihin ja niin myös teen. Minulla on lentokone ja lennän sinne.

Seuraavaksi Zlatan yllättää kommenteillaan, kun häneltä kysytään, voiko lohkovastustaja Meksiko nyt rentoutua tietäen, ettei Ruotsin superstara ole mukana kisoissa.

– Ei voi. Ruotsi on MM-kisojen voittajasuosikki, koska he ovat parempia ilman Zlatania.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

TV-kommentaattorin rooliin konkarihyökkääjä ei aio hakeutua.

– Siihen en lähde. Minusta tuntuu, että entiset pelaajat lähtevät TV-hommiin, koska he kaipaavat huomiota. Minä en kaipaa sitä, Zlatan täräyttää.

Lopuksi Zlatanilta kysyttiin vielä syitä siihen, miksi hän ei mieli mukaan MM-turnaukseen.

– Jätin maajoukkueen, koska minusta tuntui, että olen jo tehnyt oman osani, ja nyt oli jonkin muun vuoro.

– Minulla on todella hyvä olo. Muistakaa se. Me kaikki olemme kuin appelsiineja. Meitä puristetaan niin kauan kunnes mehua ei enää tule, ja sitten etsitään uusi appelsiini.

– Mutta uskokaa minua, kun sanon, että tämä appelsiini ei ole vielä lopussa. Pääsen tasolleni pikkuhiljaa. Täytyy vain treenata, pelata otteluita, oppia tuntemaan MLS ja pelikaverini sekä pitää hauskaa, Zlatan toteaa.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
The 2 players that made San Siro bounce. Imagine Fenomeno and The God on the same side then the world would bounce @Ronaldo