Tanskassa on käynnissä Pukki party. Huuhkajien kärkimies Teemu Pukki on tehnyt alle puolessa tunnissa jo kaksi maalia (23. ja 28. minuutilla), kun Superliigaa johtava Brøndby rökittää ylemmässä loppusarjassa Horsensia. Kotijoukkue voitti ensimmäisen puoliajan peräti 3-0.

Pukki nosti osumillaan kauden maalimääränsä jo 13:een. Suomalainen on sarjan maalitilastossa jaetulla neljännellä sijalla.

Pukin lisäksi Brøndbyn avauksessa pelaa suomalaisista myös toppari Paulus Arajuuri. Horsensia maalia puolestaan vartioi Jesse Joronen, joka on saanut antautua maanmiehelleen jo kaksi kertaa.

Huuhkajien kakkosvahti Joronen oli puhunut ennen ottelua Horsens Folkbladille ystävyydestään Teemu Pukin kanssa.

– Puhun usein puhelimessa Teemu Pukin kanssa. Olemme hyviä ystäviä, ja hän uhoaa aina tekevänsä kaikkensa onnistuakseen maalinteossa minua vastaan. Jos Brøndby tekee meitä vastaan maalin, toivon vain, ettei maalintekijä ole Pukki, Joronen totesi.

Tällä kertaa suomalaisvahdin toive ei ollut lähelläkään toteutumista.