Saksan MM-kultapelaaja pohtii viimeistä paluuta kasvattajaseuraansa: ”Se on yhä unelmani”

© Kuva: Getty Images

Saksan paidassa maailmanmestaruutta vuonna 2014 juhlinut hyökkääjä Lukas Podolski haluaisi vielä pelata kasvattajaseurassaan Kölnissä ennen uransa päättymistä.

Nykyään japanilaisessa Vissel Kobessa ammattiaan harjoittava Podolski, 32, liittyi Kölniin ensimmäisen kerran kymmenvuotiaana ja pelasi seurassa 11 vuotta ennen siirtoaan Bayern Müncheniin.

Hän pelasi Kölnissä viimeksi vuonna 2012, minkä jälkeen hänen matkansa jatkui Arsenalin, Internazionale Milanon ja Galatasarayn kautta Aasiaan.

Moni oletti, että Podolski jätti hyvästit eurooppalaiselle jalkapallolle, kun hän siirtyi Vissel Kobeen, mutta hän kertoi Bildin haastattelussa, että haluaisi vielä kerran pukea rakastamansa seuran paidan ylleen.

– Minulle tämä seura, tämä kaupunki ja nämä fanit ovat koti. Tulen palaamaan Kölniin joko pelaajana tai toisessa virassa, sanoi Podolski.

Myöhemmin hän selvensi kuitenkin sosiaalisessa mediassa, että hän haluaa nimenomaan vielä pelata Kölnin kanssa.

– Bild kuuli varmasti väärin. Unelmani on yhä pelata vielä Kölnin paidassa.

Kölniä odottaa tällä hetkellä hyvin todennäköisesti putoaminen toiselle sarjatasolle. Joukkue on Bundesliigassa vihoviimeisenä, yhdeksän pisteen päässä karsijan paikasta, kun kolme kierrosta on jäljellä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!