Seuraava suomalainen miljoonahankinta? – Huuhkajissa vakuuttanut keskikenttäpelaaja siirtohuhujen kohteena

© Kuva: Juha Tamminen

Tällä kaudella todellisen läpimurron Skotlannin Valioliigassa tehnyt Glen Kamara, 22, on noussut kuumaksi nimeksi siirtohuhuissa. Brittilehti The Sun kertoo, että Skotlannin suurseurat Celtic sekä Rangers olisivat Kamaran perässä. Lisäksi kiinnostusta on lehden mukaan myös Valioliigasta.

Kamara on tällä kaudella noussut todella suureen rooliin Dundee FC:n keskikentällä. Vahvat peliesitykset ovat avanneet myös oven Huuhkajissa ja vastuu on kasvanut leiritys kerrallaan. Tällä kaudella Kamara on urakoinut Dundee FC:n keskikentällä 33 ottelua, joista suurimmassa osassa hän on pelannut täydet minuutit.

The Sunin mukaan Kamaran perässä ovat Rangers ja Celtic. Lisäksi Valioliigassa tällä hetkellä niukasti sarjapaikassa kiinni oleva Swansea olisi kiinnostunut Kamarasta. Lehden mukaan siirtosumma pyörii noin miljoonan punnan hujakoilla eli noin 1,14 miljoonassa eurossa.

Kamara siirtyi täksi kaudeksi Skotlantiin Arsenalin organisaatiosta, jossa mahdollisuudet läpimurtoon edustusjoukkueessa vaikuttivat olevan todella pienet. Kamaran sopimus Dundee FC:n kanssa on voimassa toukokuuhun 2019 saakka. Mikäli Dundee FC haluaisi pitää kiinni Kamarasta, tulisi heidän ehdottomasti sorvata kesän aikana keskikenttäpelaajalle uusi jatkosopimus.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.