Sport Bild: Bayernille lisää jobinpostia Real Madrid -otteluun

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Bayern München ajaa tiistaina Santiago Bernabéulla takaa Real Madridin 2-1 -johtoasemaa Mestarien liigan välierissä, mutta joutuu harmikseen otteluun varsin varamiehisenä. Bayernilta ovat jo entuudestaan sivussa Manuel NeuerArturo Vidal ja Kingsley Coman, mutta keskiviikon ensimmäinen ottelu toi pari loukkaantumista lisää.

Jo aiemmin Bayern tiedotti, että kotipelissä loukkaantunut Jerome Boateng ei tällä kaudella enää Bayern Münchenin paidassa pelaa. Nyt Sport Bild puolestaan kertoo, että samassa ottelussa loukkaantunut Arjen Robben joutuu jäämään niin ikään Madridin reissulta kotiin.

Robben ei pystynyt harjoittelemaan sunnuntaina joukkueen mukana, ja illan aikana varmistui, ettei hänestä ole Madridin koneeseen.

Jotain hyvääkin Bayern-leiristä kuitenkin kuuluu. Kolmas ensimmäisesä osaottelussa loukkaantunut pelaaja Javi Martínez on näillä näkymin pelikunnossa. Eikä siinä vielä kaikki. Myös reisivammaa potenut David Alaba osallistui sunnuntaina täysipainoisesti harjoituksiin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!