Kun Tanskan Superliigan ylempää loppusarjaa on pelaamatta seitsemän kierrosta, on käytännössä selvää, että mestaruutta tulee juhlimaan useampi suomalaispelaaja. Tasapistein sarjan kärjessä jatkavat Brøndby ja Midtjylland ovat repineet jo 15 pisteen eron sarjakolmoseen Nordsjaellandiin, ja tänään joukkueet ottavat toisistaan mittaa kärkiottelun merkeissä.

Kotijoukkue Midtjyllandin kokoonpanossa ovat tänään Tim Sparv ja Markus Halsti, ja Brøndbyllä puolestaan Teemu Pukki ja Paulus Arajuuri. Midtjyllandin nuori Kaan Kairinen saa tehdä tilaa pelikunnosta vapautuville ja loukkaantumisistaan toipuneille kokeneemmille pelimiehille.

Huuhkajia kipparoiva Tim Sparv uskoo omiensa mahdollisuuksiin vahvaa kautta pelaavaa Brøndbyä vastaan.

– On tärkeää, että olemme fiksuja ensimmäisen 15-minuuttisen aikana. Luulen, että sen jälkeen olemme paremmin pelissä sisällä, Sparv toteaa Midtjyllandin kotisivuilla.

– Siitä ei ole epäilystäkään, ettemmekö saisi maalipaikkoja avoimessa pelissä. Uskon, että pystymme vahingoittamaan Brøndbyä monella osa-alueella.

Kauden molemmat aiemmat kohtaamiset on vienyt nimiinsä Brøndby. Kauden avauskierroksella Brøndby otti Midtjyllandista niskalenkin maalein 4-0, ja 1. maaliskuuta voitto heltisi niukemmin 1-0.

Midtjyllandilla on kuitenkin vielä kolme mahdollisuutta revanssiin. Torstai-illan lisäksi joukkueet kohtaavat Tanskan cupin välierissä ensi viikkona Brøndbyn kotikentällä sekä 14. toukokuuta samassa paikassa.

Brøndbyn päävalmentaja Alexander Zornigerilla on kuitenkin täysi luotto joukkueensa.

– Olemme onnistuneet tällä kaudella yhdistämään kovan ja fyysisen pelin nopeita ja kauniita kombinaatioita. Pelaajat tietävät tarkalleen, mitä onnistumiseen tarvitaan. He tuntevat omat roolinsa ja antavat fyysisesti kaikkensa jokaisessa ottelussa, Zorniger julistaa Brøndbyn kotisivuilla.

Ottelu Midtjylland-Brøndby alkaa Suomen aikaa kello 21.00.