Video: Tässä veikkausliigakierroksen upein osuma! – Superlupaus kiitti vastuusta: ”Hyvä fiilis”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

FC Lahden 21-vuotias laituri Santeri Hostikka pääsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanoon ja kiitti vastuusta. Hostikka tykitti kierroksen upeimman osuman vapaapotkusta.

Lahti nappasi lauantaina 2-0-voiton kotonaan Ilveksestä. Hostikan osuma tuli toisella puoliajalla. Lahden voittomaalin teki avauspuoliskolla Henri Anier, joka lensi vielä ennen taukovihellystä kahden varoituksen turvin ulos.

Hostikka tykitti vapaapotkusta pallon vastustamattomasti ohi Ilves-vahti Mika Hilanderin oikeaan yläpesään. Katso maali alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

– Hyvä, että saimme alkuun hienon maalin. Ottelu oli vaikea. Ulosajon jälkeen pelasin kärjessä ja yritin pitää palloa mahdollisimman paljon joukkueen hallussa. Koko joukkue taisteli hienosti ja teki töitä , joten iso kiitos koko jengille, Hostikka fiilisteli seuran nettisivuilla.

Osuma oli Hostikalle kauden ensimmäinen.

– Oli hienoa, että olin avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja onnistuin heti maalinteossa. Nyt on hyvä fiilis. Onhan se mukava tehdä näitä maaleja, mies kertoi hymyillen.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!