Video: Tässä veikkausliigakierroksen upein osuma! – Superlupaus kiitti vastuusta: ”Hyvä fiilis”

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

FC Lahden 21-vuotias laituri Santeri Hostikka pääsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanoon ja kiitti vastuusta. Hostikka tykitti kierroksen upeimman osuman vapaapotkusta.

Lahti nappasi lauantaina 2-0-voiton kotonaan Ilveksestä. Hostikan osuma tuli toisella puoliajalla. Lahden voittomaalin teki avauspuoliskolla Henri Anier, joka lensi vielä ennen taukovihellystä kahden varoituksen turvin ulos.

Hostikka tykitti vapaapotkusta pallon vastustamattomasti ohi Ilves-vahti Mika Hilanderin oikeaan yläpesään. Katso maali alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

– Hyvä, että saimme alkuun hienon maalin. Ottelu oli vaikea. Ulosajon jälkeen pelasin kärjessä ja yritin pitää palloa mahdollisimman paljon joukkueen hallussa. Koko joukkue taisteli hienosti ja teki töitä , joten iso kiitos koko jengille, Hostikka fiilisteli seuran nettisivuilla.

Osuma oli Hostikalle kauden ensimmäinen.

– Oli hienoa, että olin avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja onnistuin heti maalinteossa. Nyt on hyvä fiilis. Onhan se mukava tehdä näitä maaleja, mies kertoi hymyillen.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!