FC Lahden 21-vuotias laituri Santeri Hostikka pääsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanoon ja kiitti vastuusta. Hostikka tykitti kierroksen upeimman osuman vapaapotkusta.

Lahti nappasi lauantaina 2-0-voiton kotonaan Ilveksestä. Hostikan osuma tuli toisella puoliajalla. Lahden voittomaalin teki avauspuoliskolla Henri Anier, joka lensi vielä ennen taukovihellystä kahden varoituksen turvin ulos.

Hostikka tykitti vapaapotkusta pallon vastustamattomasti ohi Ilves-vahti Mika Hilanderin oikeaan yläpesään. Katso maali alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

FC Lahti

@FCLahti1996
📽️ FCLahtiTV | Tällaisia maaleja kelpaa katsella, Santeri Hostikka! 🤩
Katso upean Ilves-voiton maalit, Aleksandr Vasjutinin paraatipelastukset ja muut huippuhetket Karjala-ottelukoosteesta! 👉 youtu.be/pqWat6f4D4Q #FCLahti #Veikkausliiga

– Hyvä, että saimme alkuun hienon maalin. Ottelu oli vaikea. Ulosajon jälkeen pelasin kärjessä ja yritin pitää palloa mahdollisimman paljon joukkueen hallussa. Koko joukkue taisteli hienosti ja teki töitä , joten iso kiitos koko jengille, Hostikka fiilisteli seuran nettisivuilla.

Osuma oli Hostikalle kauden ensimmäinen.

– Oli hienoa, että olin avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja onnistuin heti maalinteossa. Nyt on hyvä fiilis. Onhan se mukava tehdä näitä maaleja, mies kertoi hymyillen.