VPS-luotsi Vuorinen myöntää: Joukkue oli viime vuonna tähän aikaan valmiimpi

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseuran päävalmentaja Petri Vuorinen myöntää Veikkausliigan sivuilla, että hänen joukkueensa ei ole yhtä valmis kauteen kuin viime vuonna tähän aikaan.

VPS:ssä on tapahtunut talven aikana paljon. Pelaajia on liikkunut suunnasta toiseen, ja pelitavan opettaminen uusille vahvistuksille on vienyt aikaa.

– Pakko olla rehellinen, en osaa valehdella. Tilanne on tällä hetkellä se, että olimme vuosi sitten valmiimpia. Nyt emme ole yhtä valmiita. Se on fakta ja se pitää hyväksyä. Sen eteen tehdään töitä.

Vuorinen toivoo VPS:n pelin parantuvan alkukaudella. Lauantaina Vaasaan matkaava FC Inter ei ole helpoin vastus heti alkuun, etenihän turkulaisseura kuluvan viikon alussa toukokuussa HJK:ta vastaan Helsingissä pelattavaan Suomen Cupin loppuotteluun.

– Tulee olemaan todella ratkaisevaa, miten se kevät lähtee käyntiin ja parannammeko matkan varrella. Loogistahan on, että se paranee mitä enemmän käydään (asioita) läpi ja pelataan pelejä. Eihän se mene näin suoraan koko kautta, että koko ajan vain paranee, paranee ja paranee, ei sellaista olekaan. Mutta että se kehittyisi.