Diego Maradona jälleen kohun keskipisteenä – seuralta ja asianajajalta ristiriitaista tietoa

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaislegenda Diego Maradonan ympärillä sattuu ja tapahtuu jatkuvasti.

Maradona, 57, on viime vuodesta lähtien valmentanut Arabiemiraattien toisella sarjatasolla pelaavaa Al Fujairahia. Viikonloppuna seura ilmoitti, että entinen maailmanmestari on jättänyt Al Fujairahin, ja hänen sopimuksensa on puretty yhteisymmärryksessä, koska Maradona ei onnistunut nostamaan joukkuetta maan korkeimmalle sarjatasolle.

Maanantaina Al Fujairah tiedotti kuitenkin, että Maradona on nimitetty uudelleen joukkueen päävalmentajaksi yhden vuoden sopimuksella.

Pian seuran tiedotteen jälkeen Maradonan asianajaja kiisti sosiaalisessa mediassa, että uusi sopimus olisi syntynyt. Al Fujairahin tiedote on kuitenkin yhä seuran sivuilla.

Maradonan valmentajan ura on ollut uusine käänteineen yhtä vuoristorataa. Hän valmensi Argentiinan maajoukkuetta vuosina 2008-2010. Argentiina eteni voitosta voittoon, kunnes puolivälierässä vastaan tuli Saksa, joka möyhensi Maradonan ryhmän 4-0.

Argentiinan jalkapalloliitto kertoi, että se suunnitteli Maradonalle neljän vuoden jatkosopimusta, mutta vain pari viikkoa myöhemmin liitto tiedotti, että se päätti yksimielisesti olla jatkamatta Maradonan diiliä.

Maajoukkuepestin jälkeen Maradona suuntasi dubailaiseen Al Wasliin, jonka valmentajana hän kesti vain 22 ottelua voittaen niistä seitsemän.

Maradona piti taukoa valmentajan töistä viisi vuotta, kunnes hän palasi viime vuonna Arabiemiraatteihin. Al Fujairahissa hän voitti 52,3 prosenttia otteluista ja oli hävinyt vain kerran 19 pelin aikana.

Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, mihin Maradonan tie seuraavaksi vie.

Lähde: FourFourTwo