HS: Veikkausliigakonkarista Tommi Kautosen seuraaja SJK:ssa?

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa kolmanneksi viimeisenä oleva SJK on antanut MTV Sportin tietojen mukaan potkut päävalmentajalleen Tommi Kautoselle (uutinen). Kautonen ehti valmentaa SJK:ta kahdeksan sarjakierroksen ajan.

Nyt Helsingin Sanomat kirjoittaa (lue täältä), että seinäjokisten uusi käskyttäjä on kokenut veikkausliigavalmentaja Alexei Eremenko. Eremenko valmensi viimeksi armenialaista FC Pyunik Jerevania syksyllä 2017.

54-vuotias Eremenko pelasi Jarossa ja HJK:ssa kaikkiaan 360 pääsarjaottelua. Jaron valmentajana hän toimi vuosina 2009-2016.

Myös SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan SJK:n uudeksi valmentajaksi valitaan Suomen maajoukkueessa pitkän uran tehneiden Alexei Eremenko Juniorin ja Sergei Eremenkon isä.