Huuhkaja-pelaaja myönsi – kesällä seura vaihtuu: ”Ei se koskaan ole ihanaa”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Midtjyllandin suomalaispelaaja Markus Halsti myönsi Svenskafans-sivuston haastattelussa, että ensi kesällä maisema vaihtuu. Halstin edustama Midtjylland pelaa vielä tiukasti Tanskan mestaruudesta.

Huuhkajien ydinryhmään kuuluvan Halstin vastuu on tällä kaudella jäänyt vähäiseksi, mikä osittain on myös johtunut loukkaantumisista. Halstin sopimus päättyy ensi kesänä, jolloin edessä on siirto muualle.

– Oma sopimukseni loppuu kesällä, mikä tarkoittaa sitä, että täytyy tehdä erityisen paljon töitä, jotta olisi valmis muuttoon. Ei se koskaan ole ihanaa, mutta se on osa tätä unelma-ammattia. Se vain pitää hyväksyä, Haltsi sanoi.

Katseet ovat silti mestaruustaistossa. Midtjylland nousi tasapisteisiin Brøndbyn kanssa, mutta Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustama Brøndby johtaa sarjaa yhä maalieron turvin. Molemmilla joukkueilla on edessään vielä kaksi ottelua.

– Mestaruuteen lopettaminen täällä olisi unelmien täyttyys ja aion tehdä kaiken, että minä ja kaikki muuta olemme valmiita kahteen viimeiseen peliin, kuten olemme tehneet koko kauden. Jos emme tee sitä yhdessä, siitä ei tule mitään, Halsti totesi.

Halstin lisäksi Midtjyllandissa pelaavat myös Kaan Kairinen sekä Tim Sparv.