Huuhkaja-pelaajan seuralle tyly 0-8 -murskatappio

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomalaisen Valtteri Morenin seura Waasland-Beveren kärsi tiistai-iltana todella tylyn 0-8 -murskatappion Zulte Waregemille Belgian pääsarjan alemmassa jatkosarjassa, niinsanotuissa Eurooppa-Liigan playoffeissa. Moren on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista, eikä ole pelannut lainkaan maaliskuun lopun jälkeen, kuten ei pelannut eilenkään.

Zulte Waregem voitti jo ensimmäisen puoliajan maalein 5-0. Toisella puoliajalla maaleja syntyi vielä kolme lisää. Hattutempun kotijoukkueelle iski 33-vuotias tunisialainen Hamdi Harbaoui, joka on ollut mahtavassa vireessä jatkosarjassa. Tammikuussa Anderlechtista Waregemiin siirtynyt Harbaoui on tehnyt jatkosarjan kahdeksassa ottelussa yhteensä 13 maalia. Kaikkiaan miehen saldo 14 liigaottelussa Zulte Waregemissa on 19 osumaa.

Zulte Waregem on ollut omassa jatkolohkossaan täysin ylivoimainen, sillä se varmisti paikkansa karsintaotteluissa Eurooppa-liigaan jo kaksi kierrosta ennen sarjan päätöstä. Kahdeksassa ottelussaan se on tehnyt yhteensä 28 maalia. Waasland-Beveren on saman lohkon jumbona.

Murskavoiton erikoisuus nähtiin ottelun lisäajalla, kun kotijoukkueen Theo Bongonda ajettiin toisella keltaisella suihkuun, oman joukkueen johtaessa peliä 8-0.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS