Huuhkajien 22-vuotias keskikenttäpelaaja Glen Kamara on pelannut siinä määrin mahtavan kauden, että hänestä on tullut siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Kamara on saanut ylistäviä arvioita otteistaan Dundee FC:n keskikentällä, ja hän onkin kuulunut joukkueensa ehdottomiin luottomiehiin.

Varhaiset huhut veivät Kamaraa lähelle nykyistä osoitetta, Skotlannin Valioliigan perinteisiin suurseuroihin Celticiin ja Rangersiin. Rangersin valmennuksessa työskentelee loppukauden ajan suomalainen Jonatan Johansson, mutta ensi syksynä ohjat ottaa Liverpool-legenda Steven Gerrard.

Seuraavaksi Kamara yhdistettiin tänä iltana paikastaan Valioliigassa tappelevaan Swanseaan. Swansea ei kuitenkaan ole ainoa valioliigaseura, jonka uskotaan olevan suomalaisesta kiinnostunut.

[readmore from=Kamara-Glen]

Nyt Here Is The City -sivusto kertoo, että myös valioliigapaikkansa jo varmistanut Bournemouth sekä nousukarsintoihin selviytynyt Derby ovat Kamaran kintereillä. HITC:n mukaan Kamara sopisi eritoten Derbyyn, sillä joukkueen keskikentältä väitetään puuttuvan pallotonta nopeutta ja liikkuvuutta.

Kamara siirtyi Dundeehin viime kesänä Arsenalista. Hänen sopimuksensa skottiseuran kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Suomen A-maajoukkueessa Kamara on pelannut kolme ottelua.