Lehti: Juhani Ojalan sairausloma venyy

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskuspuolustaja Juhani Ojalan sairausloma venyy. Ojala loukkasi takareittään Allsvenskan-ottelussa Brommapojkarnaa vastaan 10. huhtikuuta. Häckenissä toivottiin suomalaisen palaavan jo joukkueen vahvuuteen, mutta toisin kävi. Paluu tapahtuu vasta MM-kisojen jälkeen.

– Ei, hän ei ole käytettävissä jäljellä olevissa otteluissa. Toipuminen ottaa yhä aikaa. Toivomme, että hän on valmis pelaamaan heinäkuussa, Häckenin valmentaja Andreas Alm sanoo Göteborgs Postenille.

Allsvenskanissa kahdeksantena oleva Häcken pelaa vielä neljä sarjaottelua ennen MM-kisojen takia pidettävää kuuden viikon sarjataukoa.

Suomi pelaa kesäkuussa harjoitusmaaottelut Romaniaa ja Valko-Venäjää vastaan, joten näistäkin otteluista 28-vuotias Ojala on sivussa.