MD: Gianluigi Buffonin PSG-sopimus saatetaan julkaista pian

© Kuva: Getty Images

Italialainen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon esiintyi lauantaina viimeisen kerran rakkaan kotiyleisönsä edessä, kun hän päätti lähteä Juventuksesta 17 kauden jälkeen. Buffonin odotettiin samalla lopettavan uransa, mutta konkari ilmoittikin yllättäen harkitsevansa jatkoa jossain Italian ulkopuolella.

Nyt näyttää siltä, että tuo ”jossain” on Ranskan Ligue 1 ja maan johtava jalkapalloseura Paris Saint-Germain. Mundo Deportivon mukaan Buffon ja PSG ovat hyvin lähellä yhteisymmärrystä ja maalivahdin kaksivuotinen sopimus seuraan saatetaan julkistaa jo keskiviikkona.

Lehti kertoo, että PSG on parannellut Buffonille alun perin tekemää tarjoustaan. Uuden tarjouksen myötä 40-vuotias torjuja ansaitsisi nettona neljä miljoonaa euroa per kausi.

Buffonin yhteistyö PSG:n qatarilaisomistajien kanssa ei välttämättä rajoitu pelkkään kaksivuotiseen pelaajasopimukseen. Johtoporras ehdottaa Buffonille myös mahdollisuutta toimia Qatarin vuoden 2022 MM-kisojen ”lähettiläänä”.

Mundo Deportivo pitää yhtenä perusteena Buffonin PSG-siirrolle myös sitä, että seuran nykyinen ykkösvahti Alphonse Areola ei tiettävästi pahastuisi, jos hän saisi työparikseen Buffonin, joka on yksi miehen suurimmista idoleista.

Myös Italian maajoukkue suunnittelee Buffonille jonkinlaista roolia joukkueen taustaryhmässä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.