Neymar ja Messi naureskelivat Suárezille: ”Hän sanoi, että yritti toistaa saman”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar myöntää, että hän ikävöi entisiä joukkuekavereitaan Barcelonasta, Lionel Messiä ja Luis Suárezia.

Kolmikko muodosti hetken ajan kenties Euroopan vaarallisimman hyökkäyksen ja voitti muun muassa ensimmäisellä yhteisellä kaudellaan (2014-15) triplamestaruuden.

Asia tuntuivat kulkevan hyvin, kunnes viime kauden jälkeen Barcelonasta kantautui tieto, että Neymar haluaa lähteä. Koko kesän ajan kestänyt siirtosaaga tuli päätökseen elokuussa, kun Neymar liittyi PSG:hen 222 miljoonan euron maailmanennätyskaupassa.

Neymarin on huhuttu palaavan Espanjan La Ligaan – tällä kertaa Real Madridiin – vaikka PSG:n edustajat ja hän itse ovat aktiivisesti ampuneet huhuja alas.

Barcelonaan hänellä ei ehkä ole enää mahdollisuutta palata, mutta Neymar muisteli brassilegenda Zicon haastattelussa, miten hauskaa hänellä oli katalonialaisten hyökkäystriossa.

– Meille meni Messin kanssa tosi hyvin ja sitten mukaan tuli Suárez, joka oli kirsikka kakun päälle. Se oli mahtavaa meille kolmelle ja koko joukkueelle, sanoi Neymar FourFourTwon mukaan.

– Messi, minä ja Suárez olimme läheisiä. Meistä tuli erottamattomia. Tulimme toimeen todella hyvin ja tiesimme, mitä tehdä.

Neymarin mukaan heistä tuli niin hyviä ystäviä, että he osasivat nauraa omille ja toistensa virheille jopa otteluiden aikana.

– Minulla oli otteluissa yksi kuvio, jossa haastan puolustajat ja syötän pallon. Messi teki samaa. Myös Suárez yritti sitä ja me rupesimme nauramaan. Hän sanoi, että yritti toistaa saman, mitä me teimme.

– Meillä oli mahtava suhde. Ikävöin Barcelonasta Messin ja Suárezin kanssa pelaamista. Olimme onnellisia, olimme ystäviä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.