Paul Pogba ei sulje pois lähtöä Man Unitedista – taiteilee sanoillaan PSG:sta

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Paul Pogba sanoo, ettei voi sulkea pois mahdollisuutta jättää Manchester United. Sopimusmielessä hän kuitenkin pysyy seurassa. Pieni flirtti kaikista isoista nimistä kiinnostuneen kotimaan jättiläisen suuntaankin silti irtoaa.

– Kasvoin Marseillea kannattavien vanhempien lapsena. Paris Saint-Germain ei siis varsinaisesti ole koskaan kuulunut elämääni. Mutta toisaalta, miksi ei pelata Parc des Princesillä jonain päivänä? Loistava kenttä ja stadion!

Viimeksi alle 19-vuotiaana Ranskassa pelannut keskikenttämies sanoo, ettei kaipaa ”täydellisiä välejä” nykyisen managerinsa, José Mourinhon kanssa.

– Valmentajan ja pelaajan ei tarvitse olla parhaita kavereita, ja käydä yhdessä ulkona syömässä. Tällä kaudella meillä on ollut kaikenlaisia tilanteita. Välillä hän jätti minut penkille, mutta kun pääsin taas kentälle, vastasin omalla tavallani. Jalkapallossa on välillä kyse vain ja ainoastaan mentaalipuolen asioista.

Pogba nousi Mourinhon alaisuudessa myös joukkueen kapteenistoon, mikä oli 25-vuotiaalle uusi kokemus.

– Han sai minut kasvamaan johtajana. Sain ensi kertaa seurajoukkuetasolla kapteeninnauhan käsivarteeni, ja se on tärkeää minulle. Kasvan tämän myötä johtajana myös Ranskan joukkueessa.

Lähde: Sky Sports

 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!