Perparim Hetemaj’n Chievolla tiukat paikat: ”Tappioon ei ole varaa”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Italian Serie A lähestyy huipennustaan. Toiseksi viimeisellä kierroksella voi ratketa mestaruus ja paikkoja varmistua ensi kauden Mestarien liigaan.

Perparim Hetemaj ahertaa Chievon kanssa sarjapaikkansa puolesta, mutta jännittää samalla, miten käy Serie A:n kärkitaistossa. Sunnuntai-iltana ratkeaa paljon sarjakolmosen AS Roman isännöidessä kärkijoukkue Juventusta.

– Juventus näyttää aika varmalta mestarilta ja Romalla on pelattavaa Mestarien liigan paikoista, joten mielenkiintoinen ottelu on tulossa, Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Juventus on odotetusti puksuttanut junan tavoin kohti seitsemättä perättäistä mestaruutta, mutta myös AS Roma on vakuuttanut yhdeksättä kauttaan Italiassa pelaavan Hetemaj’n.

– Roman vire on ollut hyvä ja he ovat kiinni Mestarien liigan paikassa. He pääsivät todella pitkälle tällä kaudella Mestarien liigassa ja tehneet hyvää tulosta uuden valmentajan ja sport directorin johdolla. Positiiviseksi voi sanoa Roman kauden.

Juventuksen ja Roman taistellessa kärkisijoista, on Hetemaj’lla edessä tärkeä ottelu Chievon tulevaisuuden kannalta.

– Tärkeä peli nyt Bolognassa ja toivottavasti saataisiin voitto tästä tai ainakin tasapeli. Tappioon ei ole varaa. Jos voitetaan tänään ja ne ketkä tappelee sarjapaikasta meidän kanssa häviää omansa, niin voidaan varmistaa sarjapaikka jo tänään, Hetemaj toteaa.

AS Roma ja Juventus kohtaavat sunnuntaina kello 21.45. Ottelu on nähtävissä suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!