Rooman Stadio Olimpicolla on käynnissä toinen osa AS Roman ja Liverpoolin välisestä Mestarien liigan välieräottelusta. Vierasjoukkue näyttäisi olevan matkalla finaaliin – jännitys kohdistuukin jo siihen, miten monta maalia yhteen välierään mahtuu!

Illan ottelun avausosuman iski Sadio Mané. Tilanne sai alkunsa Roman Radja Nainggolanin karmaisevan huonosta syötöstä keskialueella. Tasoitus puolestaan syntyi omana maalina; päineen väärällä tavalla välissä oli James Milner. Ottelussa siis sattuu ja tapahtuu; kun välierää on illan puoliajalle tultaessa pelattu 120 minuuttia, ollaan maaleja nähty jo yhteensä 10 kappaletta. Yhteistilanne Liverpoolille 7-3.

Roma tarvitsisi siis neljä osumaa toisella jaksolla, viedäkseen pelin jatko-otteluun. Molemmilla on vierasmaaleja toistaiseksi kasassa kaksi. Liverpoolin johtomaalin avauspuolikkaalla puski kulmapotkun jälkitilanteesta Giorginio Wiljnaldum.