Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowskin on kerrottu jo vuosien ajan mielivän pelaamaan Real Madridiin. Tänä kesänä siirron on uskottu olevan lähellä toteutumista. Tahtonsa läpi saadakseen Lewandowski vaihtoi jokin aika sitten agenttinsakin arvostettuun israelilaiseen Pini Zahaviin.

Nyt Saksan Sky kertoo kuitenkin, että neuvottelut Real Madridin ja Lewandowskin sekä tämän agentin kanssa ovat päättyneet. Madridissa on hylätty ajatus Lewandowskin hankinnasta kokonaan.

Bayern Münchenin johdosta on viestitetty toistuvasti, ettei seura aio päästää Lewandowskia tänä kesänä lähtemään. Nyt Real Madridissakin on ilmeisesti asian laita hyväksytty.

AS:n mukaan syy siirron kariutumiseen Real Madridinkin näkökulmasta on se, että Bayernin hintapyyntö on yksinkertaisesti liian korkea. Bayern pyytää elokuussa 30 vuotta täyttävästä hyökkääjästä noin 100 miljoonaa euroa.

– Kukaan ei voi hankkia Bayernin pelaajaa Bayernin tahdon vastaisesti, AS kertoo saksalaisseuran johtohahmon Karl-Heinz Rummeniggen todenneen.

Lewandowskilla on Bayernin kanssa vuoteen 2021 saakka ulottuva sopimus.