Suomalaissensaatiosta tuli seuransa kultakimpale – ”Ei lähde mihinkään ilman merkittävää korvausta”

© Kuva: Getty Images

Skotlantilaisseura Dundee FC ei aio luopua Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamarasta halvalla, vakuuttaa joukkueen manageri Neil McCann.

Kamara, 22, siirtyi Dundeen paitaan viime kesänä Arsenalin organisaatiosta ja nousi heti ensimmäisellä Skotlannin kaudellaan sarjan arvostetuimpien pelaajien joukkoon.

Hän pelasi päättyneellä kaudella 46 ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Kamara sai A-maajoukkuedebyyttinsä marraskuussa ystävyysottelussa Viroa vastaan.

Skottimedian mukaan Kamara on herättänyt kiinnostusta maan suurseuroissa Celticissä ja Rangersissa sekä englantilaisissa Swanseassa ja Derbyssä.

Hänellä on vuosi jäljellä sopimuksessaan Dundeen kanssa, eikä manageri McCann halua luopua kultakimpaleestaan ilman tuntuvaa korvausta.

– Managerina sinun on oltava valmis vahvistamaan ryhmääsi, eikä Glen Kamara ole jäänyt pimentoon, kertoo McCann Scotland Heraldille.

– Hän ei ole voittanut mitään vuoden pelaajan palkintoja, koska hän on jäänyt ilman (ansaitsemaansa) huomiota.

– Me emme ole tyhmiä ja ajattele, ettei hän herättäisi kiinnostusta. Minä en ole asemassa, jossa voisin sanoa, että Glen ei siirry muualle, sillä jos hänestä tehdään iso tarjous, niin minun on varmistettava, että vahvistan ryhmääni sen seurauksena.

Kamara on tärkeässä osassa Dundeen ensi kauden suunnitelmia.

– Haluan, että olemme vahvempia ensi vuonna, mutta en halua, että Glen Kamara lähtee mihinkään. Sanon teille nyt, että Glen ei ole siirtymässä mihinkään, ellei se sovi tälle seuralle ja se tarkoittaa sitä, että me saamme merkittävän korvauksen.

– Glen Kamara ei tule poistumaan Dens Parkilta, ellei tämä seura saa erittäin, erittäin isoa diiliä.

– Olen iloinen, jos Glen on ryhmässäni ensi vuonna, sillä yritän rakentaa tänne jotain.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.