Tanskassa ratkottiin mestaruus suomalaisten kesken – Midtjylland piti piikkipaikkansa

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Tanskan Superliigan mestaruus ratkesi tänään. Viimeisiin otteluihin lähdettäessä tiedettiin, että suomalaismestareita syntyy – Teemu Pukki ja Paulus Arajuuri avasivat Bröndbyn ottelussa Aalborgia vastaan, samoin kuin Tim Sparv Midtjyllandin osalta Horsens-pelissä. Markus Halsti oli joukkueen kokoonpanossa penkin puolella.

Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Midtjylland johti Bröndbytä kahdella pisteellä – ja piti kärkipaikkansa loppuun saakka.

Bröndby jäi tappiolle omassa pelissään ennen puoliaikaa. Pukki vaihdettiin kentältä ottelun 51. minuutilla, ja vain hetkeä myöhemmin Midtjylland meni tahollaan johtoon. Kuten aiemmin uutisoimme, olivat nämä hyvin todennäköisesti Huuhkaja-hyökkääjän uran viimeiset peliminuutit nykyisessä seurassa.

Sparv pelasi ottelussa aina 94. minuutille, ennen taktista vaihtoa, ja pääsi tuulettamaan mestaruutta päätösvihellyksen jälkeen. Ottelu päättyi Midtjyllandin voittoon Marc Dal Henden osumalla, eikä Bröndbyn tuloksella ollut sarjan kuninkuuden kannalta enää merkitystä. Benedikt Rockerin 89. minuutilla iskemä tasoitus jäi siis laihaksi lohduksi joukkueelle.

Myös 19-vuotias maajoukkuemies Kaan Kairinen edusti kauden mestareita, ja esiintyi edustusmiehistössä kolmeen otteeseen.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!