AS Roman belgialaistähti Radja Nainggolan valaa uskoa omiinsa illan Liverpool-ottelun alla muistuttamalla, että Roma nousi vastaavasta tilanteesta voittoon myös Barcelonaa vastaan.

Barcelona voitti Roman ensimmäisessä puolivälierässä kotikentällään 4-1, mutta italialaiset selviytyivät välieriin kaatamalla Katalonian suurseuran Stadio Olimpicolla 3-0.

Tänään edessä on vähintään yhtä iso vuori kiivettäväksi, sillä Liverpool nuiji Roman välierien ensimmäisessä osaottelussa 5-2.

– Me teimme sen Barcelonaa vastaan. Heillä oli Lionel Messi ja Luis Suárez eivätkä he meinanneet saada edes laukausta aikaiseksi, sanoi Nainggolan Times-lehden haastattelussa.

– Pyrimme luomaan jälleen historiaa, kuten teimme Barcelonaa vastaan. Se osoitti, että se on mahdollista.

Nainggolan myöntää, että tunnelma AS Roman leirissä oli ensimmäisen Liverpool-ottelun jälkeen äärimmäisen pettynyt.

– Olimme surullisia pukukopissa, mutta valmentaja sanoi meille seuraavaan päivänä, että ”meidän on vain uskottava, että pystymme siihen”. Emme voi muutakaan.

– Se oli vaikeaa meille. Se oli monille meistä ensimmäinen Mestarien liigan välierä, ja sitten hävisimme 2-5. He (Liverpool) ovat niin nopeita hyökkäyssuuntaan ja meillä oli paljon vaikeuksia.

– Heitä vastaan on vaikea pelata, sillä he ovat kaikki niin aggressiivisia. He kaikki prässäävät ylhäältä ja juoksevat kuin eläimet.

– He jatkoivat juoksemista vielä 94. minuutilla. En sanoisi, että Liverpool pelasi sulavasti, mutta he pelasivat palloa väleihin ja me teimme liikaa virheitä jättämällä niitä heille.