Veikkausliigan tähtipelaajalta suorat sanat pelitahdista: ”Kauheata kuraa – katsojathan siitä kärsivät”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa kevät on kiireistä aikaa. Pelejä saattaa kertyä jopa kolme viikon sisään, mikä näkyy väistämättä pelikentällä. VPS-kapteeni Sebastian Strandvall ei kierrellyt ongelman kanssa.

VPS nappasi maanantaina TPS:sta 1-0-vierasvoiton, mutta Strandvall ei ollut kovin tyytyväinen Vepsun pelaamisen tasoon. Yksi syy on kevään kovassa pelitahdissa.

– Kyllähän se pikkuhiljaa taas helpottaa. Lähinnä se harmitti silloin maanantaina, kun olisi halunnut pelata paljon paremmin, mutta ei vain jaksanut. Piti soveltaa sen mukaan ja pelata vähän kuin huonommin, melkein. Ei tuntunut, että saatiin kaikkea irti meidän joukkueesta. Se on tylsää. Katsojathan siitä kärsivät, kun pelin taso ei ole yhtä hyvää kuin se voisi olla, Strandvall sanoi Veikkausliigan nettisivuilla.

VPS pelasi kahdeksan päivän sisään kolme peliä, joista tuli kaksi voittoa ja yksi tappio. Saldo oli varsin hyvä. VPS:n pallonhallintaan perustuva pelitapa vaatii pelaajilta paljon ja väsymyksen myötä myös virheitä tulee helpommin.

– Onneksi toisen jakson alkuun saimme maalin. Sen jälkeen tuntui, että koko joukkue oli jo todella väsynyt siinä vaiheessa. Tietysti (syitä olivat) tämä pelitempo ja rytmi, mutta myös se, että peli oli nurmella emmekä olleet treenanneet nurmella sitä ennen, se ehkä vähän lisäsi sitä rasitusta, Strandvall totesi.

Seuraavaksi VPS kohtaa maanantaina FC Hongan ja pitkästä aikaa vaasalaisilla on kokonainen viikko aikaa valmistautua otteluun.

Strandvall kommentoi otteluruuhkaa myös Twitterin puolella heti TPS-voiton jälkeen.

– Mitähän muuta analyysiä pelistä voi antaa kuin että Veikkausliigassa pelataan liian monta peliä lyhyessä ajassa? Kauheeta kuraa, mutta onneksi vain pisteet ratkaisevat, Strandvall kiteytti.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit lukea sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.