Wenger toivoo seuraajansa arvostavan Arsenalin arvoja: ”Tämä on elämäni, en tiedä mitään muuta”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Arsenalin manageri Arsène Wenger toivoo, että hänen seuraajansa osoittaa samanlaista ”rehellisyyttä, uskollisuutta ja omistautuneisuutta” seuraa kohtaan kuin hän on itsekin läpi uransa osoittanut.

Wenger, 68, on Arsenalin penkin päässä viimeistä kertaa sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Valioliigan päätöskierroksella Huddersfieldin.

Ranskalaismanageri on ollut Tykkimiesten vetovastuussa jo 22 vuotta.

– Anna parhaasi ja kunnioita seuran arvoja. Tätä seuraa arvostetaan ympäri maailman, ohjeisti Wenger Sky Sportsin mukaan seuraajaansa, jota Arsenal ei ole vielä julkistanut.

– Haluaisin, että hän tuo mukanaan omat ideansa, erilaisen tavan nähdä peliä. Se on tilaisuus pelaajille nähdä jotain erilaista.

– Jotkut kannattajat eivät aina ole samaa mieltä päätöksistäni, mutta uskon, että he arvostivat sitä, että olin rehellinen, lojaali ja omistautunut tämän seuran arvoille.

– Haluaisin, että seuraajani toimii samoin.

Wenger myönsi, että hän totuttelee vielä ajatukseen siitä, että hän ei enää pian valmenna Arsenalia. Hän uskoo, että on jättänyt Arsenalin hyvälle pohjalle, josta seuraavan managerin on hyvä jatkaa rakentamista.

– Se on vaikeaa, sillä tämä on elämäni. Meillä on (harjoituskeskuksen) ulkopuolella 20 000 puuta. Näin ne kaikki, kun ne olivat vielä lyhyitä ja nyt ne ovat massiivisia.

– Aion tervehtiä niistä jokaista ennen kuin lähden. Tämä on elämäni, en tiedä mitään muuta.

– Siitä tulee vaikeaa, mutta toisaalta jätän taakseni seuran, josta voin olla ylpeä. Sillä on fantastinen järjestelmä ja fantastiset olosuhteet seuraavaa manageria varten.

– Uskon, että olen ollut pieni osa historiallista seuraa. Jätän tämän seuraan sellaisiin olosuhteisiin, että sen tulevaisuus on hyvissä käsissä.

Wenger on antanut ymmärtää, että hän haluaa yhä jatkaa managerin uraansa, mutta ranskalaisvalmentaja ei ole vielä ehtinyt miettiä seuraavaa askeltaan sen pidemmälle.

– Yritän tehdä työni siihen viimeiseen minuuttiin asti, jonka vietän täällä ja sitten aion miettiä tulevaisuuttani. Tällä hetkellä en mieti sitä yhtään. Mielessäni on vain ottelu Huddersfieldiä vastaan.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS