9 päivää MM-kisoihin – katso täältä kaikki kokoonpanot

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon MM-kisojen alkuun ei ole enää kuin yhdeksän päivää. Eilen edettiin jo FIFA:n ilmoittamalle takarajalle lopullisten kokoonpanojen ilmoittamiseksi, joten kunkin maan 23 gladiaattoria ovat nyt selvillä. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa maat saavat tosin vaihtaa vielä pelaajia korkeintaan 24 ottelua ennen oman ensimmäisen ottelun alkua.

Tunnelman nostattamiseksi FIFA julkaisi Twitter-tilillään giffin kaikkien 32 kisamaan joukkueista pelinumeroineen. Mikäli giffi ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

Jos tuntuu siltä, että nimet vilahtavat ohi liian nopeasti, niin ei hätää – apu on lähellä. Kaikkien joukkueiden pelaajalistat löytyvät myös SuomiFutiksen omilta MM-kisasivuilta. Kokoonpanoja pääsee selaamaan jokaisen lohkon otteluohjelman alta löytyvistä maakohtaisista linkeistä.

Lisäksi kisasivuiltamme löytyy perustiedot MM-turnauksesta, MM-kisojen historiaa käsitteleviä artikkeleja sekä muun muassa TOP-listauksia. Kisoja seurataan luonnollisesti sivustollamme tunnollisesti myös koko turnauksen ajan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.