Jalkapallon MM-kisojen alkuun ei ole enää kuin yhdeksän päivää. Eilen edettiin jo FIFA:n ilmoittamalle takarajalle lopullisten kokoonpanojen ilmoittamiseksi, joten kunkin maan 23 gladiaattoria ovat nyt selvillä. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa maat saavat tosin vaihtaa vielä pelaajia korkeintaan 24 ottelua ennen oman ensimmäisen ottelun alkua.

Tunnelman nostattamiseksi FIFA julkaisi Twitter-tilillään giffin kaikkien 32 kisamaan joukkueista pelinumeroineen. Mikäli giffi ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

FIFA World Cup

@FIFAWorldCup
ALL 32 SQUADS📋

Here are the players that will feature at this year's #WorldCup in Russia!🇷🇺🏆

👉fifa.to/e/Yl7gnZgAtN

Jos tuntuu siltä, että nimet vilahtavat ohi liian nopeasti, niin ei hätää – apu on lähellä. Kaikkien joukkueiden pelaajalistat löytyvät myös SuomiFutiksen omilta MM-kisasivuilta. Kokoonpanoja pääsee selaamaan jokaisen lohkon otteluohjelman alta löytyvistä maakohtaisista linkeistä.

Lisäksi kisasivuiltamme löytyy perustiedot MM-turnauksesta, MM-kisojen historiaa käsitteleviä artikkeleja sekä muun muassa TOP-listauksia. Kisoja seurataan luonnollisesti sivustollamme tunnollisesti myös koko turnauksen ajan.