Aikuisviihdesivustolta huikea kuitti somessa Saksan maajoukkueelle: ”Poistamme kategorian”

© Kuva: Getty Images

Saksan jääminen alkulohkoon MM-kisoissa alkaa saada jo absurdit mittasuhteet, mikä on toki ymmärrettävää, kun kyseessä on maailman globaalein laji. Saksa jäi omassa lohkossaan viimeiseksi hävittyään keskiviikkona viimeisessä ottelussaan Etelä-Korealle.

Sosiaalisessa mediassa on revitty huumoria Saksan surkeasta menestyksestä. Nyt myös aikuisviihdesivusto Pornhub twiittasi aiheeseen liittyen.

– Aiomme poistaa saksalaisen kategorian Pornhubista nöyryyttävän karsiutumisen johdosta, Pornhubin virallisella Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Pornhub on aiemminkin ollut ajantasalla jalkapallon arvokisoissa. Viime MM-kisoissa Pornhub poisti sivuiltaan Brasilian ja Saksan (1-7) välisen välierän koosteen, koska sivusto ei salli raiskausvideoita.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. (Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen).

Myös kuuluisan lausahduksen saksalaisesta jalkapallosta aikanaan sanonut Gary Lineker joutui muuttamaan omaa lausahdustaan, joka alunperin kuului näin: ”Jalkapallo on yksinkertainen peli; 22 pelaajaa jahtaavat palloa 90 minuuttia ja lopussa saksalaiset voittavat aina”. Lineker korjasi sitä Twitterissä seuraavaan muotoon.

– Jalkapallon yksinkertainen peli. 22 pelaajaa jahtaavat palloa 90 minuuttia ja lopussa saksalaiset eivät enää aina voita. Edellinen versio rajoittuu historiaan, Lineker kirjoitti Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!