Argentiinan päävalmentajalta erikoisia kommentteja: ”Juuri nyt meidän ei pitäisi vertailla Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä”

© Kuva: Getty Images

Yksi MM-kisojen suurimmista paukuista nähtiin torstai-iltana, kun Kroatia tykitti viime kisojen finalisti Argentiinan maanrakoon lukemin 3-0. Argentiinan jatkopaikka ei ole enää omissa käsissä.

LUE MYÖS: Näkökulma Lionel Messin yksinäisyydestä.

Argentiina hävisi, koska se oli selkeästi huonompi joukkue Kroatiaa vastaan. Päävalmentaja Jorge Sampaoli joutui kiperien kysymysten äärelle tappion jälkeen. Sampaoli yritti avata sitä, miksi Lionel Messi on jäänyt kahdessa ottelussa varjoon.

– Hän on rajoittunut, koska joukkue ei pelaa hänen kanssaan yhteen ideaalisti, kuten sen pitäisi. Valmentajina, meidän täytyy hoitaa tämä asia kuntoon.

– Olen aina katsonut parhaita pelipaikkoja pelaajilleni kentällä. Pelintekijällä on erityinen taakka kannettavanaan. Me emme onnistuneet löytämään linkkejä, jotka olisivat hyödyttäneet Argentiinaa ja Leoa, Sampaoli sanoi Goalin mukaan.

Ikuiseen vertailukysymykseen siitä, kumpi on parempi pelaaja: Messi vai Cristiano Ronaldo, Sampaoli vastasi kierrellen.

– Ronaldo on mahtava pelaaja, voidaan katsoa kaikkea mitä hän on urallaan saavuttanut. Juuri nyt meidän ei pitäisi verrata näitä kahta pelaajaa. Argentiinan joukkueen realiteetit tavallaan sumuttavat Leon mahtavuuden, Sampaoli sanoi.

Joukkueen ongelmat ovat myös Sampaolin mukaan siinä, ettei se pelaa joukkueena.

– Mielestäni saimme painetta Kroatialle avauspuoliskolla, mutta heidän osumansa jälkeen me kadotimme sen. Olimme tunteellisesti täysin rikki eikä meillä ollut mitään jalkapalloon liittyvää tapaa vaihtaa kurssia. Jos sinulle ei ole momentumia, on vaikea jatkaa eteenpäin.

– Arvostan pelaajiani todella paljon, mielestäni tämä on mahtava joukkue, mutta missään vaiheessa emme ole todella hitsautuneet yhteen, Sampaoli sanoi osuvasti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.