Belgian kisakoneesta ulos jätetty tähtipelaaja siirtymässä Internazionaleen – päävalmentaja kommentoi jo

© Kuva: Getty Images

Näillä näkymin AS Roman keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan siirtyy Internazionaleen. Interin päävalmentaja Luciano Spalletti kommentoi Nainggolania ja kertoi hänen olevan juuri se, mitä Inter tarvitsee.

Roman seurapresidentti James Pallotta myönsi jo aiemmin, että Nainggolan on siirtymässä kesän aikana pois Romasta ja mies vihjasi, että suuntana on nimenomaan Inter. Viimeisten lehtitietojen mukaan sopimus julkaistaan lähipäivinä ja Roma nettoaa siirrosta noin 24 miljoonaa euroa. Lisäksi kaupassa liikkuu toiseen suuntaan Interin kaksi pelaajaa, laitapelaaja Davide Santon sekä juniorijoukkueen pelaaja Nicolò Zaniolo.

Spalletti valmensi Nainggolania Romassa parin vuoden ajan ennen kuin siirtyi viime kaudeksi Interiin.

– Hän on turbiini, jota olemme kaivanneet moottoriimme. Fakta on se, että heti kun hän oli markkinoilla, hän valitsi tulla Interiin, ja se on tärkeä merkki meille, Spalletti kertoi Sky Sport Italialle.

– Hän tulee pärjäämään. Hänellä on luonnetta pelata ketä tahansa vastaan. Hän on ninja. Hän taistelee missä tahansa ja ketä tahansa vastaan, Spalletti kehui.

Nainggolan ei mahtunut Belgian MM-kisajoukkueeseen. Inter-fanit saivat maistiaisen uudesta pelaajastaan, kun Nainggolan kävi seuran lääkärintarkastuksessa.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.