Englanti kohtaa tänään, torstaina, Belgian alkulohkon viimeisessä ottelussaan. Pelissä on lohkovoitto, mutta toisaalta lohkokakkoselle saattaa olla hieman helpompi pudotuspelikaavio.

Englannin entinen kapteeni Sol Campbell on sitä mieltä, että maalipörssiä johtavan Harry Kanen pitäisi aloittaa ottelu vaihtopenkin puolelta.

– Laittaisin hänet (Kanen) mielummin penkille ja sitten hän voisi tulla sisään viimeiseksi 20 minuutiksi tai puoleksi tunneksi.

– Hän haluaa epätoivoisesti pelata, mutta mielestäni nyt pitäisi katsoa isompaa kuvaa. Kyllä, hän haluaa voittaa kultaisen kengän, mutta toisaalta jalkojakin pitäisi säästellä, Campbell puhui Sky Sportsin The Verdict -ohjelmassa.

Campbellin mukaan pieni lepo voisi tehdä erittäin hyvää Kanelle, vaikka mies varmasti haluaisi pelata koko pelin. Campbell ei silti lähtisi liikaa muuttamaan avauskokoonpanoa.

– Et voi vaihtaa joukkuetta liikaa, koska silloin se saattaa hajota, eikä joukkue ole pelannut paljoa yhdessä. Tarvitaan muutamia pelaajia, jotka ovat pelanneet, ja muutama uusi pelaaja, jotka voidaan ajaa sisään.

– Et voi laittaa kokonaan uutta joukkuetta kentälle. Mielestäni se on väärä tapa. Mutta tärkeintä on jatkaa voittamista ja pitää momentumia yllä, Campbell totesi.